Σχετικά με εμάς

Η MYSTIC PIZZA TΡΩΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΑΙ !!!

Οι πρώτες Mystic pizza ψήθηκαν στη Σαλονίκη το 1999, οι υπόλοιπες στην Αθηνά από το 2002, όποτε και λύθηκαν τα προβλήματα σχετικά με τη διαφήμιση των προϊόντων μας.

H Οργανική Κάνναβη Sativa εκτός των άλλων μας προσφέρει και τους σπόρους της, από τους οποίους παράγεται λάδι και αλεύρι !!

Οργανική είναι και η Κάνναβη την οποία χρησιμοποιούμε στις Mystic συνταγές μας, προϊόν μεγάλης διατροφικής άξιας και μεγάλων παρεξηγήσεων..!!!

Το αλεύρι αυτό χρησιμοποιούμε στα Mystic μείγματα μας για φτιάξουμε Πίτσα, Ζυμαρικά και Γλυκά!!

Η γνωστή πλέον επιτυχία μας οφείλεται στις Mystic συνταγές και στην ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε !!

Η Mystic δηλώνει πολύ ευχαριστημένη με την ανταπόκριση του κόσμου, αφού όλο και περισσότεροι Αθηναίοι θέλουν να γευθούν τις Mystic γεύσεις!!!

Το Mystic Εξαρχείων εξυπηρετεί από το 2002, το κέντρο της Αθήνας.

Τον Μάρτιο 2015 ανακαινίσαμε πλήρως ενα διατηρητέο κτίριο στο Καλλιμάρμαρο εμβαδου 350 τμ.,​ όπου εκτός απο το γνωστό Mystic menu προσφέρουμε, εκλεκτούς μεζέδες με συνοδεία Κρητικής ρακής απο Σητεία και Χανιά,γκουρμεδιές οπως κατσικάκι αλα Σαμοθράκη, κοκτειλς με βότανα και espresso με άρωμα κάνναβης, Μπαρ στο ισόγειο αλλά και στην ταράτσα με επιλεκτικές μουσικές ενίοτε και Live,ως επίσης εκθέσεις ζωγραφικής, φωτοραφίας, γλυπτικής, διότι Mystic σημαίνει Μυσταγωγία!


Mystic Εξάρχεια

exarcheia-mystic

Εμμ.Μπενάκη 76,
τηλ. 210-3839500

Ώρες παράδοσης:
13:00 – 01:00
Παρ-Κυρ


 Περιοχή Διανομής   pin

Mystic Καλλιμάρμαρο

Φερεκύδου 2
τηλ. 210-9592092

Ώρες παράδοσης:
12:30 – 00:30
Παρ-Κυρ


Περιοχή Διανομής  pin


info@mystic.com.gr